Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Για τη λάμψη του Κυπέλλου!

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και στις 9 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας "Σταύρος Βενέτης" το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Α΄ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α. ομάδα της  Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ., διεκδικώντας το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ε.Σ.Κ.Α. στο μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης.

Το "Σίτι", κάτοχος της "κούπας" από πέρσι, μετά τη μαθηματική ανάδειξή του ως πρωταθλητή Γ΄ Εθνικής (Α΄ομίλου Νότου) και την εξασφαλισμένη επιστροφή του στη Β'  Εθνική, στοχεύει ξανά (όπως και την προηγούμενη σεζόν) στο "νταμπλ" τίτλων!

Η αφίσα του Τελικού
(πηγή: Ε.Σ.Κ.Α.)Από τη μεριά της, η σημερινή αντίπαλός του έχει πετύχει και αυτή ισάριθμες ανόδους την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα από τη Β'  τοπική κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α. να βρίσκεται ήδη στη Γ΄ Εθνική.

Αναμένεται λοιπόν να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που θα αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα και θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους οι οποίοι θα το παρακολουθήσουν.


Για να φτάσει έως τον Τελικό, το Αιγάλεω απέκλεισε διαδοχικά και σε μονές αναμετρήσεις (όλες εκτός έδρας), τα σωματεία Ε.Φ./Α.Ο.Ζ., Α.Σ. Ιωνικό Ν.Φ. (στη φωτό οι πανηγυρισμοί), Γ.Α.Σ Εύνικο και Α.Γ.Σ Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...