Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Για τη λάμψη του Κυπέλλου!

Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και στις 9 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας "Σταύρος Βενέτης" το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Α΄ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α. ομάδα της  Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ., διεκδικώντας το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ε.Σ.Κ.Α. στο μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης.

Το "Σίτι", κάτοχος της "κούπας" από πέρσι, μετά τη μαθηματική ανάδειξή του ως πρωταθλητή Γ΄ Εθνικής (Α΄ομίλου Νότου) και την εξασφαλισμένη επιστροφή του στη Β'  Εθνική, στοχεύει ξανά (όπως και την προηγούμενη σεζόν) στο "νταμπλ" τίτλων!

Η αφίσα του Τελικού
(πηγή: Ε.Σ.Κ.Α.)Από τη μεριά της, η σημερινή αντίπαλός του έχει πετύχει και αυτή ισάριθμες ανόδους την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα από τη Β'  τοπική κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α. να βρίσκεται ήδη στη Γ΄ Εθνική.

Αναμένεται λοιπόν να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που θα αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα και θα ικανοποιήσει τους φιλάθλους οι οποίοι θα το παρακολουθήσουν.


Για να φτάσει έως τον Τελικό, το Αιγάλεω απέκλεισε διαδοχικά και σε μονές αναμετρήσεις (όλες εκτός έδρας), τα σωματεία Ε.Φ./Α.Ο.Ζ., Α.Σ. Ιωνικό Ν.Φ. (στη φωτό οι πανηγυρισμοί), Γ.Α.Σ Εύνικο και Α.Γ.Σ Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρόνια σου πολλά, Γιάνναρε Πιλάβη !

  Γιάννης Πιλάβης (Σεπτέμβριος 2016) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης ) Γενέθλια είχε χθες ο "καγκελάριος" - "ετζεβίτ"...