Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Μόνος – πρώτος ο Άρης!


(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Νικώντας στου «Χαριλάου» με σκορ 3-0 τα Γιάννινα, ο Άρης του Πέπε Σασία βρέθηκε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας, μετά τους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου του 1980.



Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός επικράτησαν κι αυτοί εύκολα ή δύσκολα στις έδρες τους, ενώ ισόπαλη έπειτα από επεισοδιακό ματς, αναδείχθηκε η ΑΕΚ με την Καστοριά στο γήπεδο της ακριτικής ομάδας.


Κερδισμένος όμως της ημέρας ήταν κι ο Εθνικός, ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία που πήρε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, παραμένοντας έτσι στη 2η θέση. Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στην Καβάλα, εκεί όπου η τοπική ομάδα έχασε από τη "νεοφώτιστη" Κόρινθο! Σπουδαία νίκη, τέλος, σημείωσε η Λάρισα, επί του Ηρακλή στο "Αλκαζάρ".



Στη Β΄ Εθνική δεν είχαμε ανακατατάξεις, καθώς η ήττα του Πανσερραϊκού δε συνοδεύτηκε από επιτυχίες των διωκτών του. Στο Νότο μεγάλη μάχη έγινε στο «Ελ – Πάσο» μεταξύ της γηπεδούχου Καλλιθέας και του Αιγάλεω, το οποίο έψαχνε ακόμη να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα.





Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα.


(Συνεχίζεται)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...