Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Στην 3η θέση ο εκπληκτικός Εθνικός!


Ενώ προηγούνται ο ΠΑΟΚ (26 β.) και ο Άρης (25 β.)
(του Νίκου Δημ. Νικολαΐδη)

«Πρεμιέρα» (18η αγωνιστική)  για τους αγώνες του δεύτερου γύρου στο 1ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 27 Ιανουαρίου του 1980. Η νέα ήττα του Ολυμπιακού στην Κρήτη από τον ΟΦΗ (2-0) οδήγησε στην αναγκαστική... αδειοδότηση του Τόζα Βεσελίνοβιτς, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός στάθηκε όρθιος στου «Χαριλάου» (0-0 με τον Άρη) ενώ ο ΠΑΟΚ θριάμβευε στην Καβάλα (1-0) επί της τοπικής ομάδας. Ο Εθνικός, με μια ακόμη νίκη (2-0 τη Δόξα Δράμας στο Νέο Φάληρο)  πέρασε μόνος του στην 3η θέση με 24 βαθμούς. 



Τη... μοίρα τους φαίνονταν να δέχονται στωικά τόσο ο Απόλλωνας όσο και η Ρόδος, οι δυο ουραγοί (με 10 β. έκαστος) που συνετρίβησαν εκτός έδρας από Καστοριά (4-0) και ΑΕΚ (6-1), αντίστοιχα. Στα άλλα ματς είχαμε: Κόρινθος-Παναχαϊκή 0-0, Λάρισα-Πανιώνιος 2-0 και Γιάννινα-Ηρακλής 2-1.





Β΄ Εθνική: Ήττα του Πανσερραϊκού στο Κιλκίς (Βορράς), μεγάλες νίκες για την Καλλιθέα, τον Παναιγιάλειο, τον Παναιτωλικό και τον Παναρκαδικό (στο Νότο).

Εθνικό Ερασιτεχνικό: Στον Α΄ Όμιλο είχαμε νίκες όλων των πρωτοπόρων (Διαγόρας Ρόδου – Αθηναϊκός 4-0, Ιωνικός Νικαίας-Ηφαιστος Πειραιώς 4-3, Δραπετσώνα-Διαγόρας Αιγάλεω 2-0, Ατσαλένιος-Λιόσια  1-0), στο Β΄ Όμιλο η Χαλκίδα σταμάτησε (2-0) την Άρτα, ο Παναργειακός απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Πάμισο μέσα στη Μεσσήνη, ο Πέλοπας Κιάτου πήρε κι αυτός το «Χ» (0-0) στον Πύργο από τον Πανηλειακό και η Κέρκυρα γύρισε με τους 2 βαθμούς της νίκης (3-1) από το Έλος, νικώντας τον τοπικό Ευρώτα. Στους Γ΄ και Δ΄ Ομίλους ο Πιερικός (8-0 τη Μαλεσίνα) προηγείται πάντα με 4 βαθμούς από τη δεύτερη Ελασσόνα (2-0 μέσα στα Διαβατά τον Ατρόμητο) και ο Απόλλων Θεσσαλονίκης (συνέτριψε 6-0 στην έδρα του τα Νέα Μουδανιά) ξέφυγε τώρα κι αυτός με 4 βαθμούς του Οδυσσέα Κορδελιού, που έχασε 1-0 στην Αλεξανδρούπολη από τον γηπεδούχο Εθνικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...