Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Σαν Σήμερα: Με "εξάρα" στα μπαράζ!


Στις 4 Ιονίου του 1997 το Αιγάλεω επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 επί του "Α.Π.Σ. Πάτραι" για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, συμπληρώνοντας έτσι 1.500 επίσημους αγώνες στις εθνικές κατηγορίες. Τα τέρματα είχαν πετύχει ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο Χρήστος Σημαντήρας και ο Γιώργος Σουρλής.

Στις 4 Ιουνίου του 2000 το Αιγάλεω νίκησε εντός έδρας με σκορ 6-2 τον Παναιγιάλειο για την τελευταία  αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, χάρις σε γκολ των Ανέστη Αγρίτη, Γιώργου Σουρλή (2), Σωκράτη Πέτρου, Ανδρέα Ντερτινή και Κώστα Κατσαρού.


Έτσι, η ομάδα μας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της και εμφανιζόταν πανέτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία μέσω των αγώνων «μπαράζ» με τους Πανσερραϊκό και Π.Α.Σ. Γιάννινα, που θα ακολουθούσαν σε γήπεδα της Αθήνας (το Αιγάλεω είχε πλεονέκτημα έδρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...