Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Σήμερα (13:30 μ.μ.) το τελευταίο "αντίο" στο Σόφο Κουλίδη

Η οικογένεια του Αιγάλεω θα αποχαιρετήσει σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι (ώρα 13:30 μ.μ.) το άξιο αθλητικό της τέκνο, το Σοφοκλή ("Σόφο") Κουλίδη, που "έφυγε" την Παρασκευή το πρωί, σε ηλικία 78 ετών. Η Εξώδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό του Γ΄ Κοιμητήριου Αθηνών.

Γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1939, ο Κουλίδης ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από πολύ νέος. Στέλεχος των τμημάτων υποδομών του Αιγάλεω Α.Ο., εισήλθε στην πρώτη ομάδα το 1958 και τέσσερα χρόνια μετά (1962) μεταγράφηκε στην Α.Ε.Κ., μαζί με τον Εμ. Κανελλόπουλο. Αγωνίσθηκε εκτός της "Ένωσης" και του Αιγάλεω, στον Παναιγιάλειο και στον Παναρκαδικό, με τον οποίο και "κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια", στα 1967.Ως προπονητής ανέβασε το 1975 τον Ορφέα Αιγάλεω στη Β΄ Εθνική, ενώ εργάσθηκε στον "πάγκο" πολλών ακόμη συλλόγων, όπως του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου (με τον οποίο τον συνέδεαν ισχυροί δεσμοί), του Εθνικού Αστέρα (επί σειρά ετών), του Αίαντα Σαλαμίνας κ.α. Το 1987 αντικατέστησε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Αιγάλεω το Γιάννη Μαντζουράκη, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρόνια σου πολλά, Γιάνναρε Πιλάβη !

  Γιάννης Πιλάβης (Σεπτέμβριος 2016) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης ) Γενέθλια είχε χθες ο "καγκελάριος" - "ετζεβίτ"...