Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Παιδική Θεατρική Παράσταση (δωρεάν)

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές (δημοτικών σχολείων) του Αιγάλεω με Δωρεάν είσοδο. Η παράσταση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 17:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι» στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 154 και Νάξου).

«Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» είναι μία από τις ομορφότερες ιστορίες που έχει γράψει ο Ιρλανδός ποιητής και συγγραφέας Όσκαρ Ουάιλντ (1854 - 1900). Πρόκειται για την ιστορία της φιλίας ανάμεσα στο άγαλμα ενός πρίγκιπα και ενός χελιδονιού, που αποφασίζει να ξαποστάσει για ένα βράδυ επάνω του. Το άγαλμα παρατηρεί τον κόσμο και ανακαλύπτει τη φτώχεια, την ασχήμια, τη διαφθορά και την υποκρισία. Κάθε βράδυ δακρύζει για όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω του. Μαζί αποφασίζουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, με κάθε δυνατό τρόπο….

Ένα από τα πιο γοητευτικά και διαχρονικά «παραμύθια», μια υπέροχη ιστορία ανιδιοτέλειας, φιλίας και αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...