Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Από την πλούσια ιστορία της πόλης μας.

26 Ιανουαρίου 1936: Η εφημερίδα «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών. Στο εκλογικό τμήμα «Συνοικισμού» της Κοινότητας Αιγάλεω, επί 527 ψηφισάντων, πρώτο έρχεται το «Κόμμα των Φιλελευθέρων».


27 Ιανουαρίου 1960: Ο δήμαρχος του Αιγάλεω Σταύρος Μαυροθαλασσίτης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Έθνος» αναφέρεται στα πολλά προβλήματα της πόλης που αναζητούν επειγόντως λύση.

24 Ιανουαρίου 1970: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», η Αθανασία Κρικέτου (περισσότερο γνωστή ως «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω») με απόφαση του Εφετείου Αθηνών απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για απαγωγή δυο κοριτσιών, τα οποία εγκατέλειψαν την οικία τους για να ενταχθούν ως μοναχές στη Μονή της κατηγορουμένης, «Παναγία Φανερωμένη».

27 Ιανουαρίου 1974: Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. αποσπά πολύτιμη ισοπαλία από τον ουραγό Απόλλωνα Θεσσαλονίκης (0 – 0) σε αγώνα που γίνεται στο γήπεδο Καλαμαριάς, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Μακεδονία», διακρίνεται ο Τάκης Τσαλαμάγκας να διεκδικεί τη μπάλα υπό τα βλέμματα των συμπαικτών του Χάσταλη, Πηγαδίτη και Παππά.

29 Ιανουαρίου 1984: Το Αιγάλεω καταφέρνει να μείνει όρθιο στον εντός έδρας αγώνα του με τον επίδοξο πρωταθλητή Παναθηναϊκό (0-0), για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Επαγγελματικής Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Στη φωτογραφία, ο διεθνής Γιουγκοσλάβος τερματοφύλακας του «Σίτι» Αλεξάντερ Στογιάνοβιτς μπλοκάρει τη μπάλα προ του Χαραλαμπίδη, καλυπτόμενος από τον Ι. Παπαθεοδώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...