Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Συνέλθετε !!!

Υπήρξαν κάποιες εποχές, που το Αιγάλεω ήταν ο φόβος κι ο τρόμος όλων των ομάδων της Α΄ Εθνικής, ακόμα και μέσα στις έδρες τους! Παραθέτουμε χαρακτηριστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ" της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου 1968 (ένα φύλλο που κυκλοφόρησε πριν από ακριβώς μισό αιώνα) στο οποίο με τεράστιους τίτλους αναφέρεται η επιτυχία της ομάδας να ισοφαρίσει το σκορ μέσα στη Λεμεσσό ενώ αρχικά έχανε με 2 τέρματα διαφορά.



Επίσης δημοσιεύουμε και μια φωτογραφία (με χαρακτηριστική λεζάντα) της εφημερίδας "Μακεδονία" την μεθεπόμενη της συνάντησης (δεν κυκλοφορούσε τις Δευτέρες) Π.Α.Ο.Κ. - Αιγάλεω (1 - 0) όταν η σπουδαία ομάδα του "δικέφαλου του βορρά" δεινοπάθησε έως ότου καθυποτάξει το "Σίτι".
Σήμερα, το ... Αιγαλεάκι έφτασε, δυστυχώς, να ηττάται εντός κι εκτός έδρας από κάποιον... Άρη Πετρούπολης, κάποιον Ηρόδοτο και κάποιον Ηλυσιακό...

Ομάδες, που, δίχως την παραμικρή διάθεση υποτίμησής τους εκ μέρους μας, εντούτοις ουδέποτε έως τώρα ανέπνευσαν το "οξυγόνο" της μεγάλης κατηγορίας.
Της Α΄ Εθνικής (ή "Σούπερ Λίγκας" για όσους το προτιμούν) στην οποία το Αιγάλεω έχει 23 συμμετοχές!!!
Τι κατάντια, αλήθεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...