Για κάθε είδους άθλο!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" προβάλει κάθε σημαντικό επίτευγμα, αντλώντας τα θέματά του από την παγκόσμια ιστορία, τα σπορ, τις τέχνες και γενικότερα από κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η δική σας συμμετοχή (με σχόλια στις αναρτήσεις) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμά σας στη διεύθυνση aNwDyNos@gmail.com Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα ανταπόκρισή σας. Φιλικά, Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

«Έφυγε» ξαφνικά, ο Ηλίας Νικολαΐδης!

Ο Ηλίας Νικολαΐδης
Φωτό: beneas13.blogspot.gr
Σαν «βόμβα» έπεσε στο χώρο του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, η θλιβερή είδηση του αιφνίδιου θανάτου του εμπόρου ελαστικών Ηλία Νικολαΐδη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά σήμερα στις 5:30 το πρωί από πνευμονικό οίδημα, σε ηλικία μόλις 63 ετών. 


Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών γνωστότατος διοικητικός παράγων τόσο της Α.Π.Ε. Αγίας Ελεούσας (της οποίας διετέλεσε, μεταξύ άλλων και πρόεδρος, όπως άλλωστε και ο αδελφός του, Γιώργος Νικολαΐδης) όσο και της Π.Α.Ε. Αιγάλεω στη δεκαετία του ’90, όπου θήτευσε ως αντιπρόεδρος και στενός συνεργάτης του Βίκτωρα Μητρόπουλου. 

Ωστόσο, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι ο Ηλίας Νικολαΐδης ήταν επίσης μέγας λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και οδηγός ταχύτητας ο ίδιος, με σπουδαίες μάλιστα επιτυχίες, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70. 

Συγκλονισμένος ο αδελφός του Γιώργος, ήταν αδύνατο να αρθρώσει λέξη όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα του φίλου του, δημοσιογράφου του «Φωτός των Σπορ» Γιώργου Ζουρίδη, στον οποίο μπόρεσε απλώς να πει τη φράση «χάσαμε τον Ηλία», πριν αναδυθεί σε λυγμούς. 

Η Εξώδιος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία της Αγίας Βαρβάρας, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στις 3 μ.μ. στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κούβα, Οκτώβριος 1962: Ο Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών!

Εφημ. "Ελευθερία" (πρωτοσέλιδο της 23ης Οκτωβρίου 1962) Η κρίση των πυραύλων και ο άθλος της αποτροπής ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματ...