Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Αιγάλεω - Ειδυλλιακός (βετεράνοι) : 5 - 3

Υπέροχο θέαμα στο «Δ.Α.Κ. ΑιγάλεωΕύα Χριστοδούλου’» χθες το απόγευμα, από τους βετεράνους του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του Ειδυλλιακού Βιλλίων. Το παιχνίδι (διάρκειας 70 λεπτών, κρατήθηκαν δυο ημίχρονα των 35’ από το διαιτητή κ. Ευάγγελο Τσικάκο) ήταν πλούσιο σε φάσεις, ενώ είχε και ουσία καθώς σημειώθηκαν συνολικά οκτώ τέρματα, με τους «οικοδεσπότες» του «Σίτι» να αποσπούν τη φιλική νίκη (5-3, ημίχρονο 2-2).

Την παράσταση «έκλεψε» οπωσδήποτε ο ασταμάτητος Βαγγέλης Βαζιουράκης (φωτό) που πέτυχε τα τέσσερα πρώτα γκολ (τρία με σουτ κι ένα, το τέταρτο κατά σειρά, με το κεφάλι) από τα 5 των νικητών, ενώ το άλλο σημείωσε ο Γιάννης Σάμιος με πλασέ εξ’ επαφής, από εξαιρετική άσιστ του Δημήτρη Τσιαμπουρή


Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν ο Βάπας (ισοφαρίζοντας σε 1-1), ο Δουδέσης με ένα φοβερό σουτ (2-2) κι ο Γιώργος Γκιόκας (3-3).

Αιγάλεω (προπονητής Ηλίας Συνοδινός): Μπέλας, Νταγκίνης, Βασιλειάδης, Μπρέχας, Συνοδινός, Κατσικογιάννης, Τζανουδάκης, Γεωργακόπουλος, Κελεσίδης, Βαζιουράκης, Τσιαμπουρής (Υψηλάντης, Μίλτ. Παπαδόπουλος, Κατσαρός, Τοπάλης, Σάμιος, Σίνος).

Ειδυλλιακός (προπονητής Αντώνης Σκουλάξινος): Μπεθάνης, Λεκίτσας, Μπόφος, Λεμπέσης, Δουδέσης, Βάπας, Νίκας, Γ. Γκιόκας, Σωτ. Γκιόκας, Θ. Δήμος (πρόεδρος παλαιμάχων), Ξανθόπουλος (Νούτσης).

Το «παρών» έδωσαν, δίχως να αγωνισθούν, οι  Τσαλαμάγκας, Λαλιώτης, Χρ. Καλογήρου, Απ. Γαβαλάς, Θ. και Σπ. Κολοκοτρώνης, Χίος, Παπαϊωάννου («παπί»), Κ. Μαρίνος, Ξύδης (Αιγάλεω) και Δρακόπουλος, Σεραφείδης, Ρούσσης, Νάκος (Ειδυλλιακού).


  • Χρέη ιατρού αγώνα είχε η κυρία Σταματίνα Αρμάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...