Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κώστας Βαμβακούσης στο Αιγάλεω

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. προσλήφθηκε ήδη ο Κώστας Βαμβακούσης (φωτό αρχείου) ο οποίος μέχρι τώρα ήταν στον ΠΑΟ Καματερού, ως συνεργάτης του εκεί τεχνικού και πρώην διεθνή κεντρικού οπισθοφύλακα, Γιώργου Αλεξόπουλου.
Ο Βαμβακούσης (έως τώρα στέλεχος και των βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου) είναι αθλητής μεγάλης εμπειρίας και σπάνιος χαρακτήρας. Αγωνίσθηκε επί σειρά ετών σε πάρα πολλές ομάδες Β΄, Γ΄και Δ΄ Εθνικής κατηγορίας όπως ο Αχαρναϊκός, ο Φωστήρας, η Αγία Ελεούσα, η Χαλκίδα, ο Ηλυσιακός ενώ και σαν προπονητής των γκολκίπερ διαθέτει ανάλογες "περγαμηνές", αφού εργάσθηκε κατά σειρά σε Ηρακλή Περιστερίου, Α.Ο. Περιστερίου, Ήφαιστο και ΑΕ Ηρακλείου. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, στα οποία πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθεί με άψογο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...