Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Το 3ο γυμνάσιο συμμετέχει σταθερά στις κοινωνικές δράσεις της πόλης μας

Ο Σύλλογος Γονέων του 3ου γυμνασίου θεωρεί πολύ σημαντικό να  συμμετέχει μαζί με τα παιδιά σε τέτοιες δράσεις  που βοηθούν το μαθητή να κοινωνικοποιηθεί , να αναπτύξει ενδιαφέρον για τα προβλήματα της περιοχής, της γειτονιάς, της πόλης. Οι μαθητές διαμορφώνουν κοινωνική  συνείδηση, ανθρωπιστική παιδεία, ωριμάζουν, γίνονται περισσότερο υπεύθυνοι, συναποφασίζουν για κοινά προβλήματα, βγαίνουν απ΄τα στενά όρια της ατομικότητας, αναπτύσσουν συλλογικό πνεύμα.   Ο εθελοντισμός φέρνει στην επιφάνεια πρωτοφανείς δυνάμεις δημιουργικότητας και προόδου, που παραγκωνίζουν την αδράνεια, την αδιαφορία και εξασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και ενότητα, συνέχουν τον κοινωνικό ιστό, διατηρούν ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία των ανθρώπων.


Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος,                                           Ο Γραμματέας,
Θεοδώρα Σιδηροπούλου                        Νίκος Γεωργινής

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω στην πρόσφατη κοπή της Βασιλόπιτας του 2017 που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο "Γιάννης Ρίτσος" βράβευσε μεταξύ άλλων το 15μελές και μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω που με την παρότρυνση & την βοήθεια του Συλλόγου Γονέων του σχολείου, συμμετέχουν και στηρίζουν δυναμικά δράσεις αλληλεγγύης που γίνονται στην πόλη μας.

Οι μαθητές ξεκινώντας από το χώρο του σχολείου τους, τη γειτονιά τους, την πόλη τους μπορούν να συμμετέχουν και να δρουν όχι μόνο σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε περιβαλλοντικά προβλήματα και θέματα πολιτισμού.
 

Είναι το αντιστάθμισμα στην κυριαρχία της τεχνολογίας , είναι το μέσο για ένα καλύτερο κόσμο, ένα κόσμο με χαμόγελο, με αγάπη, με ευτυχία. 
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας λοιπόν !!!
 

''Με σύμμαχο την αγρύπνια της σκέψης, σε πείσμα όλων των καιρών, σε πείσμα όλων των καταστάσεων, να μάθουμε στα παιδιά μας να διεκδικούν την ελπίδα. Οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο στο αδιέξοδο που δημιουργήσαμε οι κοινωνίες των ενηλίκων''
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω


  • Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Βιργινία Γεωργοπάνου για την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...