Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ο "Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης" επιστρέφει!

Πρόσκληση μέσω της ιστοσελίδας greekcomics.gr
Πέρασαν κιόλας τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την παρουσίαση του 4ου (προτελευταίου) τεύχους του fanzine περιοδικού "Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης" και επιτέλους σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αποφασίσαμε να τον επαναφέρουμε σε δράση, μάλιστα από το σημείο ακριβώς που η ιστορία του είχε διακοπεί. Κάθε εβδομάδα, με έναρξη την ερχόμενη Πέμπτη, το "Αθλόμετρο" θα παρουσιάζει και από μια σύντομη συνέχεια των περιπετειών του βετεράνου τερματοφύλακα, έτσι ώστε οι οπαδοί του να ικανοποιηθούν πλήρως!


Φιλοδοξούμε έτσι να δημιουργήσουμε μια ηλεκτρονική παρακαταθήκη εικονογραφημένων ιστοριών, οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών των οποίων θα έχουν κάτι σημαντικό να προσφέρουν στους αναγνώστες και φίλους μας, όχι μόνο από ψυχαγωγικής απόψεως αλλά και στην κατεύθυνση της στήριξης υγιών αρχών συμπεριφοράς και αθλητικού τρόπου ζωής.

Καταχώρηση του κόμικ στο ιστολόγιο "Αθλητική Γνώμη"

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του περιοδικού, που έλαβε χώρα στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου Αιγάλεω "Ιερά Οδός" στις 29 Οκτωβρίου του 2012.

Δείτε το βίντεο

  • Δείτε ακόμη: Η σελίδα του κόμικ και του δημιουργού του στην Lampiek Comiclopedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...