Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Φιλικό παλαιμάχων Αιγάλεω Α.Ο. – Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Παλαίμαχοι Αιγάλεω Α.Ο.
Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω (σύνδεσμος «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του Πανιωνίου με στόχο τη συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη, αλλά όσοι προσέλθουν θα πρέπει να συνεισφέρουν ότι μπορούν σε τρόφιμα προκειμένου να ενισχυθούν οι άποροι της περιοχής. 


Το ματς γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω και πριν την έναρξή του οι παλαίμαχοι παίκτες του Αιγάλεω θα τιμήσουν τη μνήμη του τερματοφύλακα του συλλόγου Χρήστου Αντύπα (1931 - 2001), ενώ θα βραβευθεί από κοινού ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζουρίδης για την προσφορά του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Επίσης, τιμητική πλακέτα του «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» θα δοθεί σε εκπρόσωπο του Ομίλου «Σκλαβενίτη» για τη σημαντική οικονομική βοήθεια της επιχείρησης προς τους βετεράνους του «Σίτι». Την απονομή θα κάνει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Στέλιος Βασιλειάδης. Το Δ.Σ. των παλαιμάχων Αιγάλεω ευχαριστεί τη διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω για την παραχώρηση του γηπέδου και καλεί το φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στον αγώνα.

Ακόμη, η διοίκηση των βετεράνων Αιγάλεω γνωστοποιεί ότι τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και από ώρα 7:30 μ.μ. θα λάβουν χώρα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της επόμενης διετίας (2017-2018). Οι Εκλογές θα γίνουν στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού γηπέδου και καλούνται να πάρουν μέρος ως υποψήφιοι, όποιοι φίλαθλοι, παράγοντες ή παλαιοί αθλητές το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...