Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τάκης Μίντζιας: ο τραγουδιστής του Αιγάλεω!

Αυτό το ξέρατε;

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας του Αιγάλεω Α.Ο. κατά τη "χρυσή εποχή" του συλλόγου στις αρχές της δεκαετίας του '70, ήταν και ο Τάκης Μίντζιας. Πήρε μέρος μόνο σε τρεις αγώνες της περιόδου 1971-72 και εν-συνεχεία αποχώρησε, για να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι! Από το γνωστό δίσκο του "Τα Ζεϊμπέκικα" ξεχωρίζουν πολλές εξαιρετικές ερμηνείες, όπως "Τρελοκόριτσο", "Δραπετσώνα", "Είναι όλα μαύρα", "Πόσο γλυκά την έφτιαξες" κ.α.





Στην ομαδική φωτογραφία που έχει τραβηχτεί στο γήπεδο της Σόφιας τον Ιούνιο του 1972 όταν η ομάδα είχε μεταβεί για διεθνείς φιλικούς αγώνες με τη Λέφσκι και τη Σλάβια, ο Μίντζιας διακρίνεται (τρίτος από αριστερά στους όρθιους), μαζί με τον Ούγγρο προπονητή του "Σίτι" Ντέζο Μπούντζακ (1928 - 2010) και τους Παναγιώτη Ντουντούμη, Γεώργιο Γιαννακόπουλο (1941 - 2010), Βαγγέλη Γρίμμα, Νίκο Τσιαμπουρή, Χρήστο Ζαντέρογλου (άνω), Μπάμπη Σταυρόπουλο, Γιάννη Χρυσοστόμου, Πρόδρομο Κυριακίδη (σε μια από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται με μουστάκι), Ζαχαρία Λυκουρίνο και Φραγκίσκο Μαρτίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...