Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Καθορισμός αρμοδιότητων Αντιδημάρχων Αιγάλεω

Με την υπ' αριθμ. 494/2015 απόφαση του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα, η οποία δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου, καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων της πόλεως μας. Υπενθυμίζουμε ότι οι πέντε αντιδήμαρχοι του Αιγάλεω είναι ο κ. Παπαδιάς, Αντιδήμαρχος Χωροταξίας, Αστικών Δομών Αναπλάσεων και Δικτύων, ο κ. Νικητάκης Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Φίλης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Πρασίνου, ο κ. Ζάχαρης Ευθύμιος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και η κα Χριστόγλου Γιαννούλα, Αντιδήμαρχος Παιδείας. 


Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση οι αρμοδιότητες των πέντε Αντιδήμαρχων επανακαθορίζονται, συμπληρώνονται αλλά και εναρμονίζονται με βάση τον τελευταίο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου.
Διαβάζοντας κανείς διεξοδικά την απόφαση μπορεί να αντιληφθεί επαρκώς το εύρος και τον φόρτο εργασίας των αρμοδιοτήτων που επωμίζονται οι Αντιδήμαρχοι της πόλεως μας. Εν μέσω σχετικής ανεπάρκειας ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, αλλά και σε συνθήκες αβεβαιότητας και κρίσης, οι πέντε Αντιδήμαρχοι είναι αναγκασμένοι να κατανέμουν όσο το δυνατόν ορθολογικότερα τους διαθέσιμους πόρους ώστε να επιτύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελεσμάτα με γνώμονα πάντα την πολύπλευρη ανάπτυξη και πρόοδο της πόλεως μας. Ας σταθούμε και εμείς αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...