Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μνημείο Ασσυριακής γενοκτονίας. (αναδημοσίευση)

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014


Το υπέροχο μνημείο της Ασσυριακής γενοκτονίας
(Φωτό: Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)
Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 19 Οκτωβρίου η Αποκάλυψη και οΑγιασμός του μνημείου της γενοκτονίας των Ασσυρίων, μια πρωτοβουλία της "Πανελλήνιας Ένωσης Ασσυρίων" η οποία εδρεύει στην πόλη του Αιγάλεω. Η λιτή τελετή έλαβε χώρα στον περίβολο του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου και χοροστάτησε εφημέριος-πατέρας, παρουσία εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων και πλήθους κόσμου που χαιρέτησε με ενθουσιασμό την όλη εκδήλωση.

Ο Ποντιακής καταγωγήςεφημέριοςτου Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα πατέρας Γεράσιμος έκανε λόγο για τις κοινές ρίζες όλων των πληθυσμιακών ομάδων από τις οποίες προέκυψε η σημερινή δημογραφική σύνθεση της πόλης του Αιγάλεω, ενώ ο ιστορικός πρόεδρος της Ένωσης Κυριάκος Μπατσάρας αναφέρθηκε σε όλους τους συντελεστές του έργου (καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Αιγαλιώτης γλύπτηςΧαράλαμπος Γκούμας, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου κλπ) που συνεισέφεραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην υλοποίησή του, εδώ και μια τριετία.

Ο δήμαρχος Αιγάλεω Δημ. Μπίρμπας, ενώ εκφωνεί
έναν σύντομο λόγο. Παρακολουθεί ο κ. Μπατσάρας
(Φωτό: Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)
Την αποκάλυψη του εξαιρετικού γλυπτού έκαναν από κοινού ο κ. Μπατσάρας με τους νυν και πρώην δημάρχους Αιγάλεω κ.κ. Δημήτρη Μπίρμπα και Χρήστο Καρδαρά.

Το "παρών" έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Παπαντωνίου, ο περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Σχινάς, ο πρώην δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μυστακόπουλος, εκπρόσωποι τοπικών πολιτιστικών φορέων όπως οι κ.κ. Αντώνης Παργανάς,Κωνσταντίνος Δάλκος,Παναγιώτης Χατζηαντώνογλου("Ιερά Οδός"), αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι (Γιάννα Χριστόγλου, Γιάννης Δημομελέτης, Παναγιώτης Μανδραφλής, Ιωάννης Κάντζος, Μάκης Ζάχαρης, Γιάννης Περράκης, Νίκος Καραγιάννης) οι εκπαιδευτικοί Γεώργιος Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Αγαπητός, Φωτεινή Καράμπελλα, Ευαγγελία (Λίτσα) Αγαπητού, ο εκδότης Σάββας Καλλεντερίδης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...