Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Εγκαίνια για το σταθμό μετρό «Αγ.Μαρίνα»

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στις  11.00 τα επίσημα εγκαίνια του σταθμού μετρό «Αγ.Μαρίνα». Από αύριο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, 07.00 π.μ., τίθεται στη διάθεση του επιβατικού κοινού, ύστερα από μια εβδομάδα εμπορικών και δοκιμαστικών διαδρομών.

Ο σταθμός, που αποτελεί επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό κατά 1,5 χλμ. και βρίσκεται ακριβώς έξω από το Δημαρχείο του Αιγάλεω, εξυπηρετεί τους πολίτες του Αιγάλεω, της Αγ. Βαρβάρας,  του Χαϊδαρίου και των γύρω περιοχών. Μάλιστα είναι ο τρίτος σταθμός που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Αιγάλεω και η λειτουργία του αναμένεται να αποσυμφορίσει το κέντρο της πόλης καθώς προβλέπεται ότι θα εξυπηρετεί περισσότερους από 30.000 επιβάτες καθημερινά.



Στα εγκαίνια του σταθμού παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κος Μ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό κος Χ. Τσίτουρας,ο  Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. κος Ν. Παπαθανάσης, ο Γεν. Διευθυντής της Αττικό Μετρό κος Π. Παπαχλιμίντζος, ο Δ/ντης έργων της Αττικό Μετρό κος Μ. Ουρανός και ο Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Σ.Κ. κος Η. Δρούλιας. Τους τρεις δήμους, στα όρια των οποίων βρίσκεται το έργο, εκπροσώπησαν  ο Δήμαρχος Αιγάλεω κος Χ. Καρδαράς, ο Δήμαρχος Αγ.Βαρβάρας κος Γ. Καπλάνης και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κος Δ. Μαραβέλιας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω κος Γ. Λάμπρου, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κος Γ. Δημομελέτης, ο Αντιδήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κος Σ. Μίχος, ο εντεταλμένος Σύμβουλων Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αιγάλεω κος Χ. Ξεζωνάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης «Ανθρώπινο Σύγχρονο Αιγάλεω» κος Γ. Γκίκας, ο επικεφαλής της παράπαξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» κος Δ. Μπίρμπας και από την Αττικό Μετρό ο κος Γιανναράς και η κα Κουσταίνη.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κος Χρ. Καρδαράς με την αφορμή των εγκαινίων ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία και τόνισε πως παραδίδεται άλλο ένα έργο υποδομής στην πόλη που θα βελτιώσει την καθημερινή ζωή των πολιτών και θα κάνει τις μετακινήσεις όλων πιο άνετες, οικονομικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...