Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

"Ανάπλαση Αιγάλεω": Πρόβλημα η διγλωσσία του Υπουργείου Υγείας!


 
4-9-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα στην Πολεοδομία Αιγάλεω εκπρόσωποι του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης διερευνούσαν τις ...δυνατότητες κατασκευής Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών στο "Λοιμωδών", προφανώς για την …αναβάθμιση του Υγειονομικού χαρακτήρα του, όπως υποσχέθηκε και ο κ. Γεωργιάδης.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τη συνύπαρξη με τους αλλοδαπούς, όπως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους τοξικοεξαρτημένους, που πριν λίγους μήνες ήθελαν να φέρουν στο «Λοιμωδών». Έχουμε πρόβλημα με τη διγλωσσία που Υπουργείου, την αναλγησία του για εργαζόμενους και πολίτες, αλλά και με τη απαράδεκτη θέση ότι αν κάτι πιθανώς δημιουργεί κοινωνική αντίδραση θα το ρίξουμε στη Δυτική Αθήνα, όπου βρίσκονται πολίτες Β΄διαλογής.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε όχι μόνο τη διατήρηση του νοσοκομείου, αλλά και την επαρκή στελέχωση και αναβάθμισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...