Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Διανομή τροφίμων από την Κοινωνική Υπηρεσία


                                                              18/12/2012                                                            
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥτου Δήμου Αιγάλεω

Μαζική υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτών του Αιγάλεω στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας για συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν σε περίπου 200 οικονομικά αδύνατους πολίτες του Αιγάλεω.

Η πρόσκληση βρήκε την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή ων πολιτών του Δήμου Αιγάλεω που μαζί με τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία, με την εποπτεία της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Σιγάλα Διώνης θα διανεμηθούν τα παραπάνω είδη στις 20 και 21 Δεκεμβρίου.

Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω όπου θα πραγματοποιηθεί και η συγκεκριμένη διανομή (Μιλτιάδου 4).

Σε σχετική της δήλωση η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Σιγάλα ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές, τους εργαζομένους στην Κοινωνική Υπηρεσία, που παρά τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Δήμων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό το έργο κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε  επίσης προς όλους τους πολίτες- χορηγούς, τονίζοντας ότι στις σημερινές δύσκολες συνθήκες η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου ενισχύει τις κοινωνικές δομές του  Δήμου Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος των νέων του «ματωμένου» Νοέμβρη.

  Η εξέγερση του Νοεμβρίου του ’73 συσπείρωσε το λαό, αφύπνισε πολλές συνειδήσεις που έως τότε αποδέχονταν τη δικτατορία ή είχαν συμβιβαστεί...