Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πάνω από 650 ποδηλάτες στην πολιτιστική ποδηλατάδα της Ιεράς Οδού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πολιτιστική Ποδηλατάδα που οργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Δυτικού Τομέα σε συνεργασία με τους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.
Πάνω από 650 ποδηλάτες έλαβαν μέρος ακολουθώντας την διαδρομή της αρχαίας Ιεράς Οδού, από τη Πλατεία Εσταυρωμένου, φθάνοντας στο Ιερό της Αφαίας στο Χαϊδάρι και ολοκληρώθηκε στο Άλσος του Αιγάλεω, το γνωστό "μπαρουτάδικο".
Ποδηλάτες κάθε ηλικίας με τα ποδήλατά τους ήταν συγκεντρωμένοι από νωρίς το πρωί στην Πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω όπου ήταν το σημείο εκκίνησης.
Στον τερματισμό, στο Άλσος Αιγάλεω, ο Αντιπεριφειάρχης κ. Κώστας Παπαντωνίου και οι τρεις Δήμαρχοι, Αγ. Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης, Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς και Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας περίμεναν τους ποδηλάτες ευχαριστώντας τους για την συμμετοχή σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση. Χαιρετισμό εκ μέρους των Δημάρχων απεύθυνε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...