Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ο "μαγούλας" στο Αιγάλεω

Τον ξανθομάλλη επιθετικό Μιχάλη Κωνσταντίνου, που είχε το προσωνύμιο "μαγούλας" για την καταγωγή του από την πόλη του Θριάσιου Πεδίου, απέκτησε ακριβώς την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών του καλοκαιριού του 1972, η ομάδα της πόλης μας.

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου (δεξιά),
σε στιγμιότυπο με το Δημ. Πηγαδίτη
Ο Κωνσταντίνου αγωνιζόταν στον Πανελευσινιακό και ήταν από τους ικανότερους κυνηγούς της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Με την προσθήκη του το Αιγάλεω θα δυνάμωνε τη γραμμή κρούσης, σε μια προσπάθεια να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, περιόδου 1972-73.

Παράλληλα, νέος προπονητής αναλάμβανε ο Μίλτος Παπαποστόλου, απορρίπτοντας πρόταση της δεύτερης ομάδας του Αιγάλεω, του Ορφέα, με τον οποίο είχε αρχικά έλθει σε συμφωνία, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο άθλος της Ρόζα Παρκς

( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Ήταν η 1 η Δεκεμβρίου του 1955 , όταν μία 42χρονη Αφροαμερικανή μοδίστρα πήρε το λεωφορείο στο Μον...