Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Το μετεγγραφικό "πάρε-δώσε" του 'Σίτι"

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά η εικόνα που θα έχει το ρόστερ της ομάδας του Αιγάλεω, κατά την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Μετά τους Κώστα Παπουτσή και Δημήτρη Ζωγραφάκη για τους οποίους έχουμε αναφερθεί, στην ομάδα εντάχθηκαν επίσης οι 25χρονοι αμυντικοί Αλέξης Δάρρας (από τον Εθνικό Αστέρα) και Βασίλης Ποστόλης (από τον Α.Ο. Περιστερίου), καθώς και ο μεσοεπιθετικός του Μανδραϊκού Μανώλης Μαρκάκης.

Τα συμβόλαιά τους με τον πρόεδρο κ. Γιανναράκη έχουν ανανεώσει οι Παναγιώτης Στριμμένος, Στράτος Δουκάκης, Γιάννης Ταμπάκης, Αθ. Παπαθανασίου, Βασίλης Κουρεπίνης και Κώστας Μπαλάσκας, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Βούλγαρης (που ούτως ή άλλως είχε διακόψει εδώ και καιρό τις σχέσεις του με την ομάδα), Τζανετάκος, Τσιρογιάννης, Μαστραντώνης, αλλά και οι Αθ. και Κ. Τεγούσης.

2 σχόλια:

  1. Προσωπικά δεν έχω κάποια ενημέρωση. Από τη στιγμή που κάποιος απ΄την ομάδα με ειδοποιήσει, θα γίνει σχετική ανακοίνωση απ' το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ". Υπενθυμίζω απλά ότι έχει ειπωθεί από τον πρόεδρο κ. Γιανναράκη στην πρόσφατη συνάντηση με τους φιλάθλους, πως δηλαδή θα στοιχίζουν 75 ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι (περιλαμβανομένων κάποιων αγώνων Κυπέλλου) το κόστος ανά ματς θα είναι κάτω των 4 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...