Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ το 1985: Το Αιγάλεω στη Στενή

24 Ιουλίου 1985: Η ομάδα του Αιγάλεω, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Κώστα Πολυχρονίου, προετοιμάζεται στη Στενή της Εύβοιας, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα που παραθέτουμε από την "Αθλητική Ηχώ" της επομένης ημέρας. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα με αποχή από την προετοιμασία κάποιων ποδοσφαιριστών, ενώ η τότε διοίκηση υπό το Βίκτωρα Μητρόπουλο προσπαθούσε να συμμαζέψει τα κομμάτια της ΠΑΕ, ύστερα από τον υποβιβασμό και την "κόντρα" που είχε προηγηθεί με τον Γ.Γ.Α. Κίμωνα Κουλούρη.

Ο Νίκολα Νίκιτς είχε παραχωρηθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ είχαν επίσης αποχωρήσει οι Δημήτρης Αλαφογιάννης, Νίκος Παντελής (στον Αθηναϊκό), Στέφανος Παπαθεοδώρου (στη Δόξα Δράμας), Κώστας Μπεχλιβανίδης (στον Ιωνικό), Γιάννης Γεωργαράς, Χρήστος Πολύζος, Θανάσης Εμμανουήλ, Βασίλης Αργυρακούλης και Βασίλης Γιοβανόπουλος. 

Στον αντίποδα, τη φανέλα του "Σίτι" φορούσαν πλέον οι νεοαποκτηθέντες Μάριος Σκούρας (ο υψηλόσωμος γκολκίπερ του Απόλλωνα Αθηνών) και Σταύρος Λέτσας (ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ), όπως και οι νεαροί ερασιτέχνες Καρατζάς (από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας), Ναπολέων Καμινιώτης (του Ορφέα Αιγάλεω) και Μουχλίδης (Α.Ο. Κηφισιά). Στο Αιγάλεω όμως είχε τότε επιστρέψει και ο Τάκης Μανδραφλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...