Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Συνέντευξη Κώστα Παπουτσή

Ο Κώστας Παπουτσής έχει συνδέσει το όνομά του με τη χρυσή πορεία του συλλόγου της πόλης μας, κατά τη δεκαετία του 2000. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 1999, επί Γιώργου Χατζάρα, κέρδισε τον τίτλο της Β΄Εθνικής το 2001 και έφτασε μέχρι τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ στα 2004.
το Γενάρη του 2011 επέστρεψε για 6 μήνες και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επιτυχημένη εμφάνιση του Αιγάλεω το δεύτερο γύρο της περσινής σεζόν.

1) Πως περιγράφεις τη φετινή πορεία της ομάδας του ΑΙΓΑΛΕΩ στο πρωτάθλημα, καλή, μέτρια ή κακή;

Για την πορεία του Αιγάλεω μιλώντας, περίμενα να ανέβει η ομάδα, ή τουλάχιστον να διεκδικούσε την άνοδο μέχρι τέλους. Διότι θεωρώ ότι και αυτοί οι παίκτες που παρέμειναν, αλλά και όσοι ήρθαν στην ομάδα ήταν πάρα πολύ καλοί παίκτες.
2) Αντίστοιχα, στο Μανδραϊκό είσαι ικανοποιημένος από τη φετινή σου απόδοση;

Η απόδοσή μου στο Μανδραϊκό δεν πιστεύω ότι ήταν αυτή που θα επιθυμούσα, ή αυτή που είχα στο Αιγάλεω τους προηγούμενους 6 μήνες. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προκαθορίσεις τίποτα. Εγώ προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό πάντως, το κάθε λεπτό που έπαιζα, όπως άλλωστε κάνω σε κάθε ομάδα που έχω αγωνιστεί.
3) Πως σου φάνηκε γενικά το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Δεν είναι όσο κακό θέλουνε να λένε. Το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής έχει καλές ομάδες και καλούς παίκτες. Οι έδρες είναι δύσκολες και δεν μπορείς να ανέβεις κατηγορία μόνο με τα λόγια.
Θέλει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο.


4) Από τον όμιλο του Αιγάλεω δίκαια κατά τη γνώμη σου πήρε την άνοδο ο Φωστήρας;

Πιστεύω ανέβηκε η πιο δεμένη ομάδα, με καλό σύνολο και ξέρω ότι αυτά οφείλονται στον προνητή τους, αλλά και στους παίκτες. Και εμείς όταν κάναμε την καλή πορεία στο Αιγάλεω δεν είμασταν ονόματα, αλλά είμασταν σύνολο.

5) Παρακολούθησες σε κάποιο αγώνα το "Σίτι" φέτος;

Όσο μπόρεσα το παρακολούθησα το Αιγάλεω, γιατί έπαιξα κι εγώ τις ίδιες συνήθως ώρες και μου ήταν δύσκολο. Κατάφερα πάντως να δω δυο αγώνες και μερικά φιλικά παιχνίδια.

6) Τι διαφορές υπήρξαν από την ομάδα που άφησες πέρσι το καλοκαίρι;

Δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρχαν διαφορές με την προηγούμενη ομάδα, αλλά πίστευα ότι το Αιγάλεω θα παρουσιαζόταν καλύτερο στο πρωτάθλημα και θα ανέβαινε στη Γ΄Εθνική.
Διότι, όπως σας ξαναείπα όλοι σχεδόν οι παίκτες είχαν παραμείνει και επίσης είχαν αποκτηθεί και άλλοι καλοί ακόμη.


7) Θα ήσουν θετικός σε ενδεχόμενη επιστροφή σου εδώ;

Όλοι ξέρουν τι εστί Αιγάλεω για μένα και μάλιστα το απέδειξα ξανά πέρσι το Δεκέμβριο που γύρισα όταν ήταν στην τελευταία θέση στη Δ΄ Εθνική και το βοήθησα να σωθεί.
Ποτέ δεν το μετάνιωσα, κάθε άλλο, το ευχαριστήθηκα! Πάντα θα είμαι ανοιχτός να βοηθήσω το Αιγάλεω ποδοσφαιρικά. Του εύχομαι φέτος να τα καταφέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...