Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ελπίδες ανόδου για την ΑΕ Αιγάλεω!

Είχαμε επισημάνει από την αρχή της χρονιάς ότι η Α.Ε. Αιγάλεω ήταν η μοναδική Αιγαλιώτικη ομάδα από τις τρεις που συμμετείχαν στη β΄τοπική κατηγορία, η οποία έδειχνε ότι είχε τις δυνατότητες να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Τελικά, το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή (που νίκησε χθες στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος τη Χρυσούπολη με σκορ 2-0) κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του Γ' ομίλου της Β' ΕΠΣΑ με 54 βαθμούς, πίσω από την πρωταθλήτρια Ειρήνη Πετρούπολης (69 β.) και τον δευτεραθλητή Ακάδημο Αμαρουσίου (67 β.) και -επωφελούμενο της απόσυρσης του Α.Π.Ο. Κηφισιάς από την Α΄ Κατηγορία, λόγω της συγχώνευσής του με τον Ελπιδοφόρο Νέας Κηφισιάς- θα λάβει μέρος σε αγώνες κατάταξης με τους συλλόγους που κατέλαβαν την τρίτη θέση στους Α΄και Β΄όμιλο, Φωστήρα Ηλιούπολης και Λαύρα Αργυρούπολης αντίστοιχα, για μια θέση στην κορυφαία λίγκα της Ένωσης Αθηνών.

  • Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΑ, αύριο Τρίτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...