Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δήμος, εθελοντές και ΣΚΑΪ στον καθαρισμό του Άλσους


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξόρμηση καθαρισμού του Άλσους (Μπαρουτάδικο) που είχε οργανώσει ο Δήμος Αιγάλεω με την στήριξη του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. ξεκίνησε ο καθαρισμός του Άλσους με την συμμετοχή μελών από τις δημοτικές παρατάξεις, εθελοντών, κοινωνικών φορέων της πόλης καθώς και των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε:

« Μια ακόμη εξόρμηση καθαρισμού του Άλσους πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και την συμμετοχή ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας και μαζικών φορέων της πόλης μας.


Σταθερή επιδίωξη μας είναι η καθαριότητα στο Άλσος να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.


Ο χώρος αποτελεί ένα ανεκτίμητο στολίδι, πνεύμονας πρασίνου για το Αιγάλεω και την Δυτική Αθήνα.


Η προστασία και η αναβάθμισή του βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας ».

Ακόμη ο κ. Καρδαράς τόνισε τον Δημόσιο χαρακτήρα του Άλσους στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι το Άλσος δεν είναι διαπραγματεύσιμο για κανενός είδους «αξιοποίηση» και ότι σταθερά και αταλάντευτα θα περιφρουρηθεί από τον Αιγαλιώτικο Λαό.

Όσο αφορά τα μέτρα πυροπροστασίας, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αυξημένη περιφρούρησή του, ειδικά αυτή την περίοδο με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...