Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου η "πρώτη" του Σίτι



Σε μια ακριβώς εβδομάδα ξεκινά η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αιγάλεω ΑΟ για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας, υπό την ηγεσία του Γιώργου Γιανναράκη και την τεχνική καθοδήγηση του Θωμά Γράφα ο οποίος μάλιστα βρίσκεται για 2ο συνεχόμενο χρόνο στον "πάγκο" του συλλόγου.

Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών δόθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης". Την πρεμιέρα της αγωνιστικής χρονιάς 2011-12 αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί οπαδοί της ομάδας.

Άπαντες αισιοδοξούν ότι η μετεγγραφική ενίσχυση του συλλόγου κατά την πρόσφατη περίοδο θα μετουσιωθεί σε αγωνιστική ανωτερότητα η οποία θα επιτρέψει στο "Σίτι" να κατακτήσει την πρώτη θέση και μαζί να γιορτάσει την επιστροφή του στις επαγγελματικές διοργανώσεις.

Με βάση τα ως αυτή τη στιγμή δεδομένα, το Αιγάλεω δείχνει να αποτελεί ένα από τα ατράνταχτα (αν όχι το μοναδικό) φαβορί στον όγδοο όμιλο όπου θα μετάσχει, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Φωστήρας (ο οποίος διατηρεί παρόμοιες βλέψεις με την ομάδα της πόλης μας) ζήτησε ήδη να τοποθετηθεί στον 9ο όμιλο (Πειραιά), βασιζόμενος στο γεγονός ότι αυτοδιοικητικά η έδρα του (δήμος Ταύρου) αποτελεί ήδη ενιαίο σύνολο με το Μοσχάτο, που ανήκει στον Πειραιά.

  • Υπενθυμίζουμε ότι το Αιγάλεω θα αγωνισθεί για τρίτη φορά στην ιστορία του στην τέταρτη κατηγορία. Προηγήθηκαν η σεζόν 1995-96 όταν, ύστερα από σκληρή μονομαχία με τη Θήβα, κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να επιστρέψει άμεσα στη Γ' Εθνική και η περσινή χρονιά, όπου ξεκίνησε απογοητευτικά, κινδύνευσε άμεσα με υποβιβασμό αλλά στη συνέχεια πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή αήττητη πορεία 15 αγωνιστικών και βρέθηκε τελικά στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...