Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ποδοσφαιρικά νέα

Με δυο ακόμη μετεγγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας του Αιγάλεω, ενόψει της νέας περιόδου. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο 20χρονος αμυντικός Θοδωρής Βασιλάρης, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Ωρωπού και ο 21 ετών ελληνο-νιγηριανός μέσος Τζον Ολικίζε, που έπαιζε σε ερασιτεχνικό βρετανικό σύλλογο.

Έτσι μετά τους Βούλγαρη, Ελευθεριάδη, Μαστραντώνη, Βασιλική, Κουρεπίνη και Ντελμεκούρα, ο αριθμός των νεοαποκτηθέντων του "Σίτι" ανέβηκε στους οκτώ, οι οποίοι μαζί με τους παλαιότερους συνιστούν ένα αξιοζήλευτο σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει στον 8ο όμιλο της Δ' Εθνικής.

Υπενθυμίζεται ότι μεθαύριο Τετάρτη, στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας, όπου αναμένεται να παρευρεθούν αρκετοί οπαδοί του συλλόγου, για να ενθαρρύνουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία στο νέο τους ξεκίνημα.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ο νεοφώτιστος στη Δ΄ Εθνική σύλλογος απέκτησε το 17χρονο μέσο Μανώλη Πάχο από τον Ιωνικό, ενώ στο στόχαστρο αρκετών σωματείων Β' και Γ' Εθνικής βρίσκονται οι Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος και Παναγιώτης Δριμούσης, από τους βασικότερους συντελεστές της ανόδου.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, στο οποίο καθήκοντα Προέδρου ανέλαβε ο κ. Γκοτσούλιας Δημήτριος. Για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας επιλέχθηκαν οι Χρήστος Σημαντήρας και Νίκος Αντωνέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...