Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διευκρίνηση για το τροχαίο στην Ιερά Οδό!

<> <> <>
athlometro.blogspot.com

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον εμπλεκόμενο οδηγό του Ι.Χ., ο οποίος διευκρινίζει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για το ατύχημα νωρίς το πρωΐ του Σαββάτου 28 Μαΐου, κατά το οποίο το αυτοκίνητό του συγκρούσθηκε με περιπολικό της ΕΛΑΣ, όπως -εσφαλμένα από ότι φαίνεται- μας ενημέρωσε παρούσα αστυνομικός και γράψαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας.

Ο οδηγός μας δήλωσε κατηγορηματικά πως εκινείτο επί της Ιεράς Οδού, στο ρεύμα με κατεύθυνση από Αθήνα προς Χαϊδάρι, όταν το περιπολικό παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη κινούμενο επί της οδού Δημαρχείου με κατεύθυνση προς Πειραιά, επιχειρώντας δηλαδή να διασχίσει κάθετα την Ιερά Οδό.

Η παρούσα διευκρίνηση δημοσιεύεται προς άρση κάθε πιθανής πλάνης ή παρεξηγήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...