Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μαζική η συμμετοχή των μαθητών στο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Από το γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου, λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:


14/06/2011


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων της πόλης στο οποίο έλαβαν μέρος δεκαεπτά σχολεία και τα δύο τμήματα υποδομής του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου.
Την πρώτη θέση κατέλαβε το 2ο Δημοτικό Σχολείο, την δεύτερη θέση το 15ο Δημοτικό και την τρίτη θέση το 6ο Δημοτικό σχολείο.
Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο « Εύα Χριστοδούλου », όπου δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και για τα τρία πρώτα σχολεία κύπελλα και μετάλλια.Επίσης τιμήθηκαν για την αθλητική τους προσφορά στο ποδόσφαιρο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω, ο κ. Παναγιώτης Κατσικογιάννης (φωτό) και ο κ. Ζαχαρίας Λυκουρίνος.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς, ο Αντιδήμαρχος Λάμπρος Σκλαβούνος , ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. Γιώργος Λάμπρου, ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών Πέτρος Κοκάκης, από την δημοτική παράταξη « Ανάπλαση – Αιγάλεω » ο επικεφαλής της Δημήτρης Μπίρμπας και ο Κωνσταντίνος Φίλης από την ίδια παράταξη.

  • Επίσης, την Τετάρτη 15 Ιουνίου παραδόθηκαν τα μετάλια και οι διακρίσεις στους πρωτεύσαντες στο τουρνουά τένις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τιτίνα Πανταζή: Η πρώτη εκλεγμένη Ελληνίδα Ευρωβουλευτής.

Η Τιτίνα Πανταζή με τον Ανδρέα (πηγή ΤΑ ΝΕΑ) ( Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης )  Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τη διενέργεια των...