Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Κλιμάκιο του Δήμου στο Άλσος Αιγάλεω

Από την επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής στο Άλσος Αιγάλεω
Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους καθαριότητας κ. Γιάννη Δημομελέτη, την Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Νίνα Τσιναρίδου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Κέντρου πολιτισμού – αθλητισμού (ΔΗΚΕΠΑ) κ. Γιώργο Λάμπρου και τον Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΕΠΑ κ. Γιάννη Κουτούλια, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Χρήστος Καρδαράς περιόδευσε στο Άλσος προκειμένου να καταγράψει ο ίδιος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος και να δώσει στην συνέχεια συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις για την αναβάθμιση αυτού του περιβαλλοντικού στολιδιού που διαθέτει η πόλη του Αιγάλεω.

Η βελτίωση του επιπέδου καθαριότητας, ο ηλεκτροφωτισμός, οι παρεμβάσεις περιμετρικά του Άλσους και η ενίσχυση του πρασίνου είναι οι βασικές προτεραιότητες που έθεσε ο Δήμαρχος, δίνοντας σχετικές εντολές στους αρμόδιους Αντιδημάρχους που τον συνόδευσαν.

«Το Άλσος αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της Βιώσιμης ανάπτυξης του Αιγάλεω. Η διαρκής προστασία , αναβάθμισή του και η ανάδειξη του σε κεντροβαρικό πόλη περιβαλλοντικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας των πολιτών περιλαμβάνονταν στον σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής».

Ήδη από την άλλη ημέρα της επίσκεψης του Δημάρχου, συνεργεία καθαριότητας ανέλαβαν σχετική δράση.

  • Πηγή: Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...