Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στοχεύουν στο μέλλον τα κορίτσια του Αιγάλεω!

Φωτό: http://www.volleynews.gr/


Σε σταθερά ανοδική πορεία τον τελευταίο μήνα, το γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης του Αιγάλεω ΑΟ (φωτό) επιθυμεί να κερδίσει τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς, σήμερα στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης" (9:30 μ.μ.) με αντίπαλο την ουραγό ομάδα της Ένωσης Ιλίου, για τη 17η αγωνιστική της περιόδου.

Το συγκρότημα της πόλης μας βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ, με 40 βαθμούς σε 16 ματς, ισόβαθμο με τον Πορφύρα αλλά με καλύτερη διαφορά σετ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ύστερα από το ατυχές αποτέλεσμα της 11ης αγωνιστικής με τους Τράχωνες, τα κορίτσια του "Σίτι" έχουν αναπροσαρμόσει τους στόχους τους (καθώς η τότε αντίπαλός τους έχει ήδη αποσπασθεί 5 ολόκληρους βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας) και πλέον βρίσκονται κοντά στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, την οποία προς το παρόν κατέχει η ισχυρή Ηλιούπολη, με 41 πόντους.


Φωτό: http://www.athlisi.com/
Θυμίζουμε τα τελευταία αποτελέσματα: Αιγάλεω-Αργυρούπολη 3-1, Αιγάλεω-Φοίνιξ 3-0 (φωτό) και Ευρυάλη-Αιγάλεω 0-3. Το βασικό κορμό της ομάδας αποτελούν οι Καράκου, Δήμα, Μπούρμπη, Σιαμπανάι, Τσαρακλή, Χριστοφόρου, Μιχαλοπούλου, Καμπόλη, Λαμπροπούλου, Γκότση, Μαστοροπούλου, Λαμπιτσάκη .


  • Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας κ. Σταύρο Νάτση, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:

"Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως φέτος η ομάδα δεν είχε στόχο το πρωτάθλημα. Άλλωστε, οι σύλλογοι των Τραχώνων και της Ηλιούπολης είναι φέτος ιδιαίτερα ενισχυμένοι με παίκτριες που προέρχονται από την Α2 και ως εκ τούτου ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν απίθανο να τους υποσκελίσουμε. Θέλαμε βέβαια να έχουμε μια πορεία καλύτερη από την περσινή, που τερματίσαμε στην 5η θέση.
Ωστόσο, στο ξεκίνημά μας ευνοηθήκαμε από το πρόγραμμα αγώνων και μέχρι ένα βαθμό είμαστε κοντά στην κορυφή, εμφανισθήκαμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Σε ένα κρίσιμο σημείο όμως, όταν αντιμετωπίσαμε τους Τράχωνες στο Κύπελλο και την Ηλιούπολη στο Πρωτάθλημα, είχαμε κάποιες σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να εμφανίσουμε μια φυσιολογική κάμψη που μας έβγαλε εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς.
Στόχος μας από δω και πέρα είναι οι καλές εμφανίσεις και η προώθηση νέων αθλητριών από το φυτώριο του συλλόγου, ώστε μακροπρόθεσμα να φτάσουμε να στελεχώνουμε την ομάδα κατά βάσει με γηγενείς παίκτριες.
Νομίζω ότι είναι πια πασιφανές, με όλη αυτή τη γενική οικονομική συγκυρία που επικρατεί, πως όλοι οι σύλλογοι οφείλουμε να προσανατολισθούμε σε αυτή την κατεύθυνση."

Φωτό αρχείου

  • Δηλώσεις όμως μας έκανε και η πρώην προπονήτρια του τμήματος κα Πόπη Καλλή που ανέφερε:
Εγώ τώρα είμαι στην Φιλία Ηλιούπολης και πάμε πολύ καλά, αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να ξαναγυρίσω στην ομάδα μιας και το Αιγάλεω είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στην ομάδα και γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους. Την ομάδα την παρακολουθώ από κοντά όσο μπορώ και εύχομαι όλα να πάνε καλά."

  • Η διοίκηση του Αιγάλεω καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...