Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφή Παπουτσή στο "Σίτι"!


Μέσα από τα χέρια της Παναχαϊκής που τον πολιορκούσε έντονα τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση του Αιγάλεω υπό τον Γιώργο Τριδήμα πέτυχε την επανένταξη του Κώστα Παπουτσή στο δυναμικό της, ύστερα από 3,5 χρόνια απουσίας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμφώνησε να ρίξει τις αρχικές του απαιτήσεις όσο χρειαζόταν, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αγωνιστικής του καριέρας.

Το ξεκίνημα του Παπουτσή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε με τον Παναιτωλικό, απ' τον οποίο αποκτήθηκε επί των ημερών του Γιώργου Χατζάρα το καλοκαίρι του 1999. Με το Αιγάλεω γεύτηκε τεράστιες διακρίσεις όπως η άνοδος στην Α' Εθνική το 2001, η συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας (2003) και σε ευρωπαϊκούς αγώνες για το κύπελλο INTERTOTO στα 2003, 2004 και 2006 αλλά και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2005, ενώ επιπλέον διετέλεσε αρχηγός του συλλόγου. Σε οκτώ έτη παραμονής εδώ, πέτυχε 20 γκολ και έπαιξε σε 200 επίσημους αγώνες πρωταθλημάτων.

Εν συνεχεία, μετά τον υποβιβασμό του Αιγάλεω από την Super League Hellas (περίοδος 2007) συνέχισε τη σταδιοδρομία του με τα χρώματα της Παναχαϊκής (φωτό) και του Παναιγιαλείου, ο οποίος τον αποδέσμευσε πρόσφατα.

Κύρια προσόντα του είναι η μαχητικότητα, η διειδυτικότητα και το ευθύβολο-ισχυρότατο σουτ, χάρις στο οποίο έχει σημειώσει πολλά τέρματα από μακρινές αποστάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά διαφαίνεται από τις πρώτες δηλώσεις του, ο Κώστας Παπουτσής επιθυμούσε διακαώς να γυρίσει στην ομάδα που ουσιαστικά τον ανέδειξε. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.aegaleofc.gr) δήλωσε:

"Αισθάνομαι μια χαρά που γύρισα στο Αιγάλεω, θέλω να το βοηθήσω να σωθεί και του χρόνου όλοι μαζί να κάνουμε πρωταθλητισμό και να επιστρέψουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες! Επίσης να μαζέψουμε σιγά σιγά και πάλι τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...