Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Ρεκόρ εισιτηρίων στο "Σίτι"!

Ο Λυκουρίνος (νο 2) και ο Τσιαμπουρής μαρκάρουν το Δεληκάρη (νο 11),
υπό τα βλέμματα του διαιτητή Μουμτζή και του Συνετόπουλου.

Για αναμέτρηση Α΄ Εθνικής

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Στις 4 Μαρτίου του 1973 το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός Πειραιώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι δίχως σκορ (0-0) στο γήπεδο Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.Παρά την ανωτερότητά τους στον αγώνα, οι Πειραιώτες δεν κατόρθωσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του "Σίτι", ενώ οι έως τότε γνωστοί "παλικαρισμοί" τους που και αυτή τη φορά επιχείρησαν ώστε να κάμψουν υπέρ τους τη διαιτησία, δε βρήκαν ανταπόκριση στο πρόσωπο του αμερόληπτου ρέφερι της αναμέτρησης, κ. Μουμτζή.
Μάλιστα ο τελευταίος, μετά την (ορθή) ακύρωση τέρματος του Ύβ Τριαντάφυλλου, απέβαλε τον Γκαϊτατζή, που τον κλώτσησε! Για διαμαρτυρίες σημειώθηκαν με κίτρινη κάρτα και οι διεθνείς Συνετόπουλος, Αγγελής. Από το Αιγάλεω που έπαιξε δυνατά στην άμυνα, κορυφαίοι αναδείχτηκαν οι Πουπάκης, Τσιαμπουρής, Μητρόπουλος και Κυριακίδης.

Ωστόσο, το μεγάλο γεγονός εκείνης της ημέρας δεν ήταν η ισοπαλία, αλλά το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας για το γήπεδο της πόλης μας, καθώς στον αγώνα κόπηκαν 17.917 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μία γυναίκα που πέτυχε τόσα πολλά!

  Η Nichelle Nickols (ως Nyota Uhura) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Κατά τη διάρκεια του τρίτου κύκλου της σειράς επιστημονικής φα...