Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνημα με αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας

Φάση του αγώνα Ξενοφώντος - Αιγάλεω (φωτό: ilianews)
Σε αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνίστηκαν τα αντίστοιχα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Αιγάλεω Α.Ο., όπου σημείωσαν μία επιτυχία και μία αποτυχία. Η ομάδα καλαθοσφαίρισης, με ανανεωμένο σχήμα -καθώς οι περισσότεροι έμπειροι αθλητές αποχώρησαν- και υπό την καθοδήγηση του τεχνικού Δημήτρη Λιόγα, ηττήθηκε την Τετάρτη εντός έδρας, από την Α.Ε. Κηφισιάς (την οποία, σημειωτέον, θα αντιμετωπίσει φέτος και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, που ξεκινά στις 6 Οκτωβρίου) με σκορ 84-98 (ημίχρονο 38-61) για την 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και αποκλείστηκε πρόωρα από τη διοργάνωση. Πρώτοι σκόρερ του "Σίτι" στον αγώνα αναδείχτηκαν οι Καράβολας και Τσαμπής (από 14 π.), Νικολακάκος (12) και Κυριακόπουλος (11).




Δημήτρης Λιόγας

Τρεις μέρες πριν, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και στο Στάδιο Πύργου, η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας κατάφερε να "γυρίσει" τον αγώνα της για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ξενοφώντα Κρεστένων, ο οποίος προηγήθηκε στο σκορ στο β' ημίχρονο. Χάρις όμως, σε τέρματα των Παπανικόλα (83') και Αντώνη Πετρόπουλου στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ("Football League") αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή (29/9) με την αναμέτρηση Αιγάλεω - Καλαμάτας στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".



Δυστυχώς, κάποιοι οπαδοί του "Σίτι" που βρέθηκαν στον Πύργο δεν απέφυγαν την εμπλοκή τους, για άλλη μία φορά, σε θλιβερά επεισόδια. Ως εκ τούτου εκφράζονται φόβοι για παρόμοια γεγονότα και στον Κυριακάτικο αγώνα. Το "Αθλόμετρο" συνιστά αυτοσυγκράτηση, καθώς η βία δεν βοηθά την προσπάθεια των αθλητών και είναι καταδικαστέα από κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο, ανεξάρτητα από τη συλλογική του προτίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...