Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή το Αιγάλεω

Δεν έφτασαν για τη νίκη οι 21 πόντοι του Καράβολα
(φωτό: basketblog.gr)
Η χθεσινή ήττα της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο., εκτός έδρας, από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με σκορ 91-84 έδωσε το δικαίωμα στους νικητές να "πιάσουν" το "Σίτι" στην κορυφή της βαθμολογίας, μία μόλις αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του Α΄ ομίλου Νότου (Γ΄ Εθνική).

Το Αιγάλεω τώρα κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή από τον αντίπαλό του, καθώς υστερεί στα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων έχοντας κερδίσει με ένα καλάθι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ χθες έχασε με 7 πόντους διαφορά. Να σημειωθεί ότι με το συγκρότημα της Νέας Φιλαδέλφειας αγωνίσθηκαν οι πρώην Αιγαλεώτες Πέττας και Μουμπάρακ που μάλιστα ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ της συνάντησης.



Ωστόσο η άνοδος των "κυανόλευκων" στη Β΄ Εθνική είναι εξασφαλισμένη, αφού στην ανώτερη κατηγορία προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης. Στο "φινάλε" της σεζόν την ερχόμενη Κυριακή, ο Ιωνικός θα φιλοξενηθεί από το (κινδυνεύον) Ληξούρι, ενώ το Αιγάλεω θα υποδεχτεί τον ουραγό Λέοντα.

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση
(πηγή: filadelfia-xalkidona.gr)
Οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης:

Ιωνικός Ν.Φ. - Αιγάλεω 91-84

Διαιτητές: Μπίκας-Τηγάνης.


Δεκάλεπτα: 26-21, 45-42 (ημίχρονο), 66-63, 91-84.


Ιωνικός Ν.Φ. (Σορώτος): Παπανδρέου 8 (1), Παπαπέτρος 4, Πέττας 27 (2), Μουμπάρακ 26 (4), Γκίνης 4, Κατιάκος 17, Χριστόδουλος 1.


Αιγάλεω Α.Ο. (Ιμπραημάκης): Σταμάτης 2, Καράβολας 21, Κούρτης 1, Ντακούλιας 12 (2), Γκαγκαλούδης 15 (1), Αγγελόπουλος 19 (2), Καλλινικίδης 13 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...