Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ο Φραγκίσκος Μαρτίνος νέος πρόεδρος των παλαιμάχων του Αιγάλεω.

Ο 70χρονος Φραγκίσκος Μαρτίνος (φωτό), "αστέρας" της "χρυσής" εποχής του Αιγάλεω Α.Ο., θα είναι ο νέος πρόεδρος του "Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, Αθλητών και Παραγόντων Αιγάλεω Α.Ο." ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") για τη διετία 2019-2010, όπως ανακοίνωσε, με δελτίο τύπου στο facebook, εκπρόσωπος του συλλόγου.

Ο Μαρτίνος διαδέχεται στη θέση του επικεφαλής του Συνδέσμου τον επί τρεις συνεχόμενες θητείες Παναγιώτη Κατσικογιάννη, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αναλαμβάνει πλέον τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας με την "Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά" ("Ε.Π.Π.Π.").

Το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της προηγούμενης Δευτέρας, συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:



Πρόεδρος:Φραγκίσκος Μαρτίνος.
Αντιπρόεδροι: Χαράλαμπος Σταυρόπουλος - Παναγιώτης Τσαλαμάγκας.
Γραμματέας: Παντελής Τζανουδάκης.
Ταμίας: Κωνσταντίνος Μπρέχας.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ιωάννης Σάμιος.
Μέλη: Παναγιώτης Μανδραφλής, Αθανάσιος Κιούρκος, Άρης Βασιλειάδης.

Υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συνδέσμου παραμένει ο Ηλίας Συνοδινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...