Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Νίκες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ήττα για τα κορίτσια του βόλεϊ.


Με δύο νίκες και μία ήττα συνεχίσθηκαν οι υποχρεώσεις των αθλητικών τμημάτων του Αιγάλεω Α.Ο. στα ομαδικά αθλήματα που λαμβάνουν μέρος, χθες Κυριακή 11 Νοεμβρίου, για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της επέστρεψε από τη Λέσβο η ποδοσφαιρική ομάδα του 'Σίτι', επικρατώντας στην εκπνοή της αναμέτρησης με 1-0 του Αιολικού και με το Θεόφιλο Καλύβα νέο προπονητή στον "πάγκο" του. Τώρα το Αιγάλεω σταθεροποιήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, κάνοντας τον κόσμο του να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.
Στο κλειστό της Νίκαιας, τώρα, το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανδρών, καθοδηγούμενο πάντα από τον Παναγιώτη Ζωντό, πήρε το τέταρτο ροζ φύλλο αγώνα σε ισάριθμα ματς για τη διοργάνωση της Γ΄ Εθνικής (1ου ομίλου Νότου) από το γηπεδούχο Άρη Νικαίας αυτή τη φορά με 101-85, αποδεικνύοντας ότι δύσκολα θα βρεθεί -και φέτος- αντίπαλος να του κλείσει το δρόμο της ανόδου προς τις κορυφαίες κατηγορίες.
Τέλος, στο "Σταύρος Βενέτης" η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης υπέκυψε στο ΖΑΟΝ με 3-1 σετ, για την 4η αγωνιστική της Pre League. Τα κορίτσια της Αγγελικής Αντωνιάδη έχουν, έως τώρα, 2 νίκες και ισάριθμες ήττες σαν απολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...