Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα αγώνων του βόλεϊ γυναικών.


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης του Αιγάλεω Α.Ο. θα αγωνισθεί στην Pre League, τη δεύτερη εθνική κατηγορία του αθλήματος. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 20/21 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 30/31 Μαρτίου 2019.

Στις συνολικά 22 αγωνιστικές, το Αιγάλεω θα βρεθεί κατά σειρά αντιμέτωπο με τις εξής ομάδες: Πανιώνιο, Γ.Α.Σ. Αρτέμιδα, Χ.Α.Ν.Θ., Ζ.Α.Ο.Ν., Α.Ε.Κ., Π.Α.Ο.Κ., Γ.Α.Σ. Μεσσαράς, Α.Ο. Λαμίας, Παναθηναϊκό, Φ.Ο. Βριλησσίων και Ηρακλή Κηφισιάς.

Στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται (για 10η συνεχή χρονιά) η Αγγελική Αντωνιάδου, ενώ επικεφαλής του τμήματος είναι ο Παντελής Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...