Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Διορισμός δημάρχου και διοικήσεως Αιγάλεω Α.Ο.

Σαν σήμερα, στις 21 Σεπτεμβρίου του 1974, δύο μήνες μετά την πτώση της δικτατορίας, διορίσθηκαν σε όλη την Ελλάδα οι προσωρινοί ανώτατοι άρχοντες προς αντικατάσταση των δημάρχων του στρατιωτικού καθεστώτος. Ήταν όλοι τους δικαστικοί και η θητεία τους οριζόταν μέχρι της διεξαγωγής των πρώτων μεταπολιτευτικών δημοτικών εκλογών του επόμενου έτους (1975). Στο Αιγάλεω καθήκοντα δημάρχου στη θέση του Ορφέα Τζανετόπουλου, ανέλαβε ο τότε πρωτοδίκης και εν συνεχεία γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.



Παράλληλα, την ίδια ακριβώς μέρα ο τότε γενικός γραμματέας Νεότητας & Αθλητισμού διόρισε προσωρινή διοίκηση στον Αιγάλεω Α.Ο., έργο της οποίας θα ήταν η οργάνωση και διενέργεια αρχαιρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...