Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Δύναμη πυρός στο μπάσκετ του «Σίτι»



Ο ερχομός του Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος, παρότι πλησιάζει τα σαράντα του χρόνια, εξακολουθεί να αποτελεί μια διαχρονική αξία για το άθλημα του μπάσκετμπολ, ήρθε να επισφραγίσει την πεποίθηση πως η ομάδα του Αιγάλεω θα πρέπει από τώρα να θεωρείται ένα εκ των φαβορί για την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία.


Ως γνωστό το «Σίτι» πέρσι τερμάτισε αήττητο τους αγώνες του  στο τοπικό πρωτάθλημα Αθήνας (Α΄ κατηγορία ΕΣΚΑ) ενώ παράλληλα κατάκτησε και το Κύπελλο. Φέτος λοπόν (περίοδος 2018-19) θα πάρει μέρος σε όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στοχεύοντας σε μία ακόμη επιτυχία. 

Ο πολύπειρος Γκαγκαλούδης που, εκτός των άλλων, διακρίνεται και για τις κοινωνικού χαρακτήρα  πρωτοβουλίες του, θα έχει ως συμπαίκτες του δύο επίσης μεγάλης ικανότητας αθλητές, τον Άκη Καλλινικίδη και το Χριστόδουλο Καράβολα, γεγονός που ενισχύει τις προσδοκίες του φίλαθλου κόσμου της πόλης για την επικείμενη επιστροφή του συλλόγου στα ψηλότερα σκαλοπάτια της μπασκετικής μας ιεραρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...