Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Χρόνια τους πολλά!!!

Την 1η Ιουλίου ήρθαν στον κόσμο, με διαφορά επτά ετών μεταξύ τους, δύο δημοφιλείς Αιγαλιώτες που ο καθένας έχει τη δική του προσφορά στο χώρο με τον οποίο επέλεξε να ασχοληθεί. Ας τους ευχηθούμε λοιπόν τα χρόνια πολλά.

Ο Πάρης Βάλβης, κατά τη διάρκεια
αγώνα Αιγάλεω - Ηλυσιακού.
Την 1η Ιουλίου του 1972 γεννήθηκε ο -βετεράνος πλέον- πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου, Πάρης (Παράσχος) Βάλβης. Υπό την επίβλεψη του Σάββα Παπάζογλου στο τμήμα υποδομών του συλλόγου της πόλης μας, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 17 ετών (1989) για να αναδειχθεί με το "Σίτι" σε έναν από τους κορυφαίους σκόρερ (49 γκολ σε 215 επίσημες συμμετοχές). Εκτός του Αιγάλεω, αγωνίσθηκε ακόμη στον Πανσερραϊκό, τον Εθνικό Πειραιώς, σε θέσεις αριστερού επιθετικού αλλά και οπισθοφύλακα, ενώ από πολύ νέος κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα των Ελπίδων.





Ο Χρήστος Χολίδης (αριστερά) με τον πρώην παράγοντα
του Αιγάλεω Α.Ο., Κωνσταντίνο Ζαχαρόπουλο.

Την 1η Ιουλίου του 1979 είδε το φως και ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης. Αρχικά αθλητής καλαθοσφαίρισης (του "Μ.Ε.Λ.Α.Σ." Αγίου Ελευθερίου, του Αιγάλεω Α.Ο., του Π.Α.Ο.Κ. και της Ευρυάλης), μοντέλο αλλά και παρουσιαστής (υπήρξε συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά σε πρωϊνό μαγκαζίνο), ο Χολίδης στράφηκε τελικά στο πάλκο, για να καθιερωθεί και να είναι σήμερα ένας από τους γνωστότερους λαϊκούς ερμηνευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...