Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Έθελξαν οι βετεράνοι του Αιγάλεω και του Ηρακλή Ελευσίνας!


Στο σημερινό μεταξύ τους φιλικό στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω» (3-2)

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Εντυπωσιακό θέαμα παρά τη μεγάλη ζέστη, απολαύσαμε στο σημερινό φιλικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Αιγάλεω («ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του Ηρακλή Ελευσίνας που έγινε στο «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου» και βρήκε νικητές τους οικοδεσπότες του «Σίτι» με σκορ 3-2 (ημίχρονο 2-0). Το παιχνίδι διαιτήτευσε με άριστο τρόπο ο Γεώργιος Παρασκευόπουλος που κράτησε δυο 35λεπτα ημίχρονα, ελέω υψηλής θερμοκρασίας.

Οι αρχηγοί των δυο ομάδων, με το διαιτητή πριν την έναρξη.


Τα τέρματα των γηπεδούχων (οι οποίοι κατάφεραν με το ξεκίνημα του β΄ μέρους να διευρύνουν περαιτέρω το προβάδισμά τους) σημείωσαν ο Άγγελος Κελεσίδης (2) το πρώτο με ατομική προσπάθεια και πλασέ και το δεύτερο από σέντρα του επανεμφανισθέντα  ύστερα από αρκετό καιρό, Χρήστου Τάσση, με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 3-0. Για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι «δεν παράτησαν τα όπλα» αλλά «χτύπησαν» μέχρι το τέλος το ματς, σκόραραν ο Κατσάφαρος (3-1 ) και ο Γιώργας (3-2).

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.")
Αιγάλεω: Βαμβακούσης, Νταγκίνης, Βασιλειάδης, Μπρέχας, Συνοδινός (προπονητής), Κατσικογιάννης, Βαζιουράκης (5’ λόγω τραυμ. Υψηλάντης), Δημητρίου, Τσιαμπουρής, Κελεσίδης, Τάσσης (Πλασκασοβίτης, Τοπάλης, Πορφυρίδης, Σπ. Κολοκοτρώνης, Σάμιος, Σίνος, Θαρονιάτης).

Οι βετεράνοι του Ηρακλή Ελευσίνας
Ηρακλής Ελευσίνας: Βαρασάς, Αδάμ Μελέτης, Τσατσαρώνης, Πετσίτης, Καλιώρας, Αναγνωστόπουλος, Μακρής, Γιώργας, Θεοδοσόπουλος, Μαρμαρινός, Βεντούρης (Λαζαρίδης, Οικονόμου, Κατσαρέλιας, Κατσάφαρος).

  • Το «παρών» έδωσαν οι προπονητές του Ηρακλή Ελευσίνας Κώστας Μιχαήλ και Μελέτιος Μολυβιάτης όπως και ο πρόεδρος Ιωάννης Αδάμ. Από πλευράς Αιγάλεω παρέστησαν ο βετεράνος Αθανάσιος Κιούρκος, ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης και ο προπονητής Κώστας Χίος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...