Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Στα γήπεδα του ουρανού ο δικός μας "Σόφος"

Εδώ και λίγες ώρες ο αγαπημένος των παλαιότερων φιλάθλων του "Σίτι" Σοφοκλής Κουλίδης αναπαύεται εν ειρήνη Κυρίου. Πλήθος φίλων, συναδέλφων, παλαιών συμπαικτών, παραγόντων  και φιλάθλων του Αιγάλεω Α.Ο. τον συνόδεψαν συγκινημένοι στην τελευταία του κατοικία στο Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών.






Μεταξύ των παρισταμένων που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό για την Εξώδιο Ακολουθία, αναφέρουμε ενδεικτικά τους Γιάννη Παλτόγλου (πρόεδρο Αιγάλεω Α.Ο.), Γιάννη Περράκη και Παναγιώτη Μανδραφλή (δημοτικούς συμβούλους), Κωνσταντίνο Ζαχαρόπουλο (πρώην σύμβουλο Αιγάλεω Α.Ο.), Παναγιώτη Κατσικογιάννη, Τάκη Μαρκόπουλο, Δημήτρη Εξωμανίδη, Παναγιώτη Ντουντούμη, Μπάμπη Σταυρόπουλο, Αθανάσιο Κιούρκο, Νίκο Ενεπεκίδη, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Γιώργο Κωνσταντόπουλο, Απόστολο Γαβαλά, Σεμερτζόγλου, Μαρκόγιαννη, Μελέα, Καραγιάννη κ.α. Στη μνήμη του κατατέθηκε στεφάνι από το Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της ομάδας ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π."). Εκ μέρους του συλλόγου του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου και προσωπικά του Κώστα Τσίκα παρέστη ο γιος του Δημήτρης, ενώ το "παρών" έδωσαν πολλοί παλαιοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα Καισαριανής.



Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και ο Θεός να δίνει κουράγιο στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...