Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Σοκ: 'Έφυγε" στα 67 του ο Άρης Ραφτόπουλος!

Συγκίνηση στη μπασκετική οικογένεια της Ελλάδας αλλά και της πόλης μας ιδιαίτερα, με την είδηση του θανάτου του παλαίμαχου διεθνή καλαθοσφαιριστή Άρη Ραφτόπουλου, ο οποίος "έφυγε" σήμερα στα 67 του χρόνια νικημένος από την επάρατη ασθένεια. Η απώλεια του Άρη Ραφτόπουλου, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. την περίοδο 1983-84 (φωτό), αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τις γνώσεις αλλά κυρίως το χαρακτήρα του, έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη του Μιχάλη Βήττα που πέθανε πριν λίγο καιρό.

Ποιος ήταν



Γεννημένος στο Σουέζ (Πορτ Τεουφίκ) της Αιγύπτου, ο αείμνηστος Άρης Ραφτόπουλος ήταν, παράλληλα με αθλητής και μαθηματικός, απόφοιτος της Μαθηματικής Σχολής και φυσικά των ΤΕΦΑΑ. Έκανε σημαντική καριέρα στον Α.Ο. Παγκρατίου (αρχικά) και στον Ο.Σ.Φ.Π. αγωνιζόμενος σαν περιφερειακός, με συμμετοχή και σε αρκετούς διεθνείς αγώνες. Ανέλαβε εν-συνεχεία πολλές ομάδες σαν προπονητής, μετά το τέλος της αγωνιστικής του σταδιοδρομίας. Έχει 91 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Ανδρών και 550 πόντους.Στην είδηση του θανάτου του, ο Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...