Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

«Σίτι» - Ατρόμητος Αθηνών (3-1) σε φιλικό βετεράνων.


Οι δυο ομάδες, φωτογραφίζονται πριν το ξεκίνημα.
(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Παρά τις σημαντικές ελλείψεις τους λόγω τραυματισμών ή άλλων απουσιών, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑιγάλεωΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») και του γειτονικού Ατρόμητου Περιστερίου βρέθηκαν χθες το απόγευμα ξανά στο τερέν του «Δ.Α.Κ. Αιγάλεω Εύα Χριστοδούλου» για μια φιλική αναμέτρηση, τελευταία της σεζόν εντός έδρας για τους «οικοδεσπότες», που, απλά και μόνο για την ιστορία, πήραν τη νίκη με σκορ 3-1 (ημίχρονο 1-0). Το παιχνίδι διαιτήτευσε, κατ΄άριστο τρόπο όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο Γεώργιος Παρασκευόπουλος, ενώ χρέη ιατρού αγώνα επιτέλεσε η νοσηλεύτρια του αθλητικού κέντρου, Ευγενία Παπαμικρούλη.




Ο Φίλιππος Μανωλίτσης τιμά
τον Νικηφόρο Ζήση (δεξιά)
Πριν την έναρξη, οι βετεράνοι του Περιστερίου τίμησαν με την απονομή καλαίσθητου αγαλματιδίου το μέλος τους Νικηφόρο Ζήση, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της πόλης τους.


Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το Αιγάλεω προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο μέρος χάρις σε ένα γκολ του Βαγγέλη Βαζιουράκη από ασίστ του Δημ. Τσιαμπουρή και διπλασίασε ο ίδιος σκόρερ στην επανάληψη, ύστερα από μεταβίβαση του Κώστα Κατσαρού. Ο Κατσαρός ήταν ο παίκτης ο οποίος με εξαιρετική ατομική ενέργεια –ντριπλάροντας και τον αντίπαλο γκολκίπερ- σημείωσε το τρίτο γκολ των Αιγαλεωτών (που φορούσαν πράσινα για να ξεχωρίζουν από τους ομόχρωμους φιλοξενούμενους) ενώ προηγουμένως ο Σπανός είχε μειώσει σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, νικώντας τον ιδιαίτερα διακριθέντα χθες τερματοφύλακα του «Σίτι», Στράτο Μπέλα


Γενικά ήταν ένα όμορφο θέαμα αυτό που προσέφεραν οι παλαίμαχοι των δυο ιστορικών συλλόγων, αντάξιο της πλούσιας ιστορίας τους.

Αποχώρηση των Αιγαλεωτών στο ημίχρονο.
Οι συνθέσεις:

«ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π. Αιγάλεω Α.Ο.»: Μπέλας, Νταγκίνης, Βασιλειάδης, Τσιάκας, Συνοδινός (προπονητής), Μπρέχας, Μίλτος Παπαδόπουλος, Ζαμπέτας, Πλασκασοβίτης, Τσιαμπουρής, Βαζιουράκης (Ι. Σάμιος, Κατσαρός).

Ανάπαυλα για τους φιλοξενούμενους.

Ατρόμητος Περιστερίου (προπονητής Θεόδωρος Κωνσταντινίδης): Γέροντας, Σκορδαλιός, Δημητρόπουλος, Ζήσης, Σπανός, Τριανταφύλλου, Ελευθεράκος, Καραταράκης, Στεφανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αντωνίου (Λέκκας, Μηλίτσης).

Από αριστερά: Σάμιος, Τζανουδάκης, Κατσικογιάννης.
Το «παρών» δίχως να αγωνιστούν για διάφορους λόγους, έδωσαν από πλευράς Αιγάλεω ο πρόεδρος Τάκης Κατσικογιάννης, οι Αθανάσιος Κιούρκος, Παντελής Τζανουδάκης και Πέτρος Δημητρίου και εκ μέρους του Ατρόμητου Αθηνών ο υπεύθυνος Γούλης Κωνσταντινίδης, ο Φίλιππος Μανωλίτσης  και ο Βαρλάμος.

Βαρλάμος, Κιούρκος, Θ. Κωνσταντινίδης, Γ. Κωνσταντινίδης
  • Η φετινή σεζόν για τους παλαίμαχους του Αιγάλεω θα τερματισθεί με εκδρομή στη Λακωνία και φιλική αναμέτρηση με τοπικό σύλλογο, όπου θα βραβεύσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Σταύρο Μακρή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...