Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Σαν Σήμερα (11 Ιουνίου)

1950: Αιγάλεω - Χαλάνδρι 2 - 0 σε αγώνα κατάταξης που έγινε στο γήπεδο Ριζούπολης για τον τίτλο της Β΄ κατηγορίας Αθηνών. Μετά τη νίκη αυτή, το Αιγάλεω ανεβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αθηνών. Στο στιγμιότυπο οι 11 λεβέντες του Αιγάλεω μαζί με τον προπονητή τους, Μίμη Σέλτσικα. Τα γκολ της ιστορικής νίκης είχαν πετύχει ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης και ο Δημήτρης Γιουλντούρης.



2000: Στο γήπεδο της Νεάπολης Πειραιά, το Αιγάλεω αναδεικνύεται ισόπαλο (2-2) με τον Πανσερραϊκό στον πρώτο από τους αγώνες κατάταξης μεταξύ των ομάδων που είχαν καταλάβει τις θέσεις 2η - 4η στην τελική βαθμολογία της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν δραματικό, με τους Γιώργο Κόγιογλου και Θωμά Μακρή να πετυχαίνουν τα "κυανόλευκα" γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...