Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Τα "χρυσά" κορίτσια του "Σίτι"


(γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Μόνο ως άθλος μπορεί να χαρακτηριστεί το φετινό κατόρθωμα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Αιγάλεω Α.Ο. που, αν και "νεοφώτιστη" στην νεόδμητη κατηγορία (Pre League) έπεσε απ' την αρχή στα βαθιά και με εντυπωσιακές εμφανίσεις κατάκτησε πανάξια την 5η θέση και συμμετέχει ήδη στα "Πλέι Οφ" (με αντιπάλους την ΑΕΚ, από την οποία έχασε χθες εκτός έδρας με 3-1 σετ, τον Ηλυσιακό και τον Πανιώνιο) για μια θέση στην Α1 γυναικών!!!



Η ομάδα, με μια συνεχόμενη ανοδική πορεία τα τελευταία έτη, έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων της πόλης μας και δείχνει ικανή για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα. Υπό μια χρηστή διοίκηση στην οποία ηγείται ο αφανής "εργάτης" του αθλήματος Παντελής Βλάχος και με μια προπονήτρια (Αγγελική Αντωνιάδη) που έχει αναδειχθεί μέσα από τα "σπλάχνα" του τμήματος και που αποδεδειγμένα λατρεύει τα κορίτσια της, οι αθλήτριες του "Σίτι" βαδίζουν σταδιακά προς την πανελλήνια καταξίωσή τους!

Στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσαν 12 νίκες και δέχτηκαν 10 ήττες, κερδιζοντας 45 βαθμους ενώ  τα σετ τους ήταν 45 υπέρ και 40 κατά. Ποντοι 1.841 - 1.790
Επικράτησαν δυο φορές επί του ΓΑΣ Μεσσαράς (3-0 και 3-2), του Φ.Ο. Βριλησσίων (3-1 και 3-0), του ΖΑΟΝ (3-2 και 3-2) και του Απόλλωνα Πατρών (3-0, 3-0), ενώ έχασαν και τα δυο παιχνίδια τους από ΑΕΚ (3-0, 3-0), Ηλυσιακό (3-0, 3-2) και την πρωταθλήτρια (που ανέβηκε απευθείας στην Α1) Α.Σ.Π. Θέτιδα (3-0, 3-0). Από μια νίκη μοιράστηκαν με Πανιώνιο (έχασαν 3-2, νίκησαν 3-1), Γ.Σ. Πετρούπολης (νίκησαν 3-1, έχασαν 3-2), ΧΑΝΘ (έχασαν 3-1, νίκησαν 3-1) και Λαμία (νίκησαν 3-0, έχασαν 3-2).

Το ρόστερ, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, αποτελούν οι κάτωθι αθλήτριες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...