Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

«Έφυγε» ξαφνικά, ο Ηλίας Νικολαΐδης!

Ο Ηλίας Νικολαΐδης
Φωτό: beneas13.blogspot.gr
Σαν «βόμβα» έπεσε στο χώρο του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, η θλιβερή είδηση του αιφνίδιου θανάτου του εμπόρου ελαστικών Ηλία Νικολαΐδη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά σήμερα στις 5:30 το πρωί από πνευμονικό οίδημα, σε ηλικία μόλις 63 ετών. 


Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών γνωστότατος διοικητικός παράγων τόσο της Α.Π.Ε. Αγίας Ελεούσας (της οποίας διετέλεσε, μεταξύ άλλων και πρόεδρος, όπως άλλωστε και ο αδελφός του, Γιώργος Νικολαΐδης) όσο και της Π.Α.Ε. Αιγάλεω στη δεκαετία του ’90, όπου θήτευσε ως αντιπρόεδρος και στενός συνεργάτης του Βίκτωρα Μητρόπουλου. 

Ωστόσο, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι ο Ηλίας Νικολαΐδης ήταν επίσης μέγας λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και οδηγός ταχύτητας ο ίδιος, με σπουδαίες μάλιστα επιτυχίες, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’70. 

Συγκλονισμένος ο αδελφός του Γιώργος, ήταν αδύνατο να αρθρώσει λέξη όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα του φίλου του, δημοσιογράφου του «Φωτός των Σπορ» Γιώργου Ζουρίδη, στον οποίο μπόρεσε απλώς να πει τη φράση «χάσαμε τον Ηλία», πριν αναδυθεί σε λυγμούς. 

Η Εξώδιος Ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία της Αγίας Βαρβάρας, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στις 3 μ.μ. στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...